«АВ метал груп» надає переселенцям допомогу та прихисток

Станом на вересень 2022 року українців, які потребують допомоги, нараховується 15,7 мільйонів. Із них внутрішньо переміщених осіб – 7,1 мільйона.

Спираючись на свою мережу металосервісних центрів по всій Україні, «АВ метал груп» від перших днів війни впроваджує проєкт «Шелтер», спрямований на надання переселенцям необхідної допомоги та прихистку.

Сьогодні нам вже вдалося прихистити вже більш ніж 60 родин, які проживають зараз у шелтерах на базі наших офісних будівель у Кропивницькому, Києві та Івано-Франківську. Насамперед, це переселенці з Донеччини, Харківщини, Луганщини, Херсонщини, а також інших міст, де активно ведуться бойові дії.

Шелтер для переселенців у Львові

Наразі ми вже готові анонсувати відкриття шелтера у Львові. Адже рятуючись від війни, до Львова переїхало багато тисяч людей з різних куточків України. Потреби першої необхідності, такі як дах над головою, забезпечуються силами міста та волонтерів. Разом з тим, наша компанія також не могла стояти осторонь у такий важкий для країни час. Шелтер у Львові розташований в районі 8-ї міської клінічної лікарні. Він розрахований на 50 людей й наразі зараз є вільними 8 кімнат, кожна з яких розрахована на родину з 4-х осіб. Проживання безкоштовне і надаватиметься громадянам на весь період бойових дій. Кімнати також обладнані ліжками та необхідними меблями.

lv.jpg

Шелтер для переселенців у Львові

Є окрема кухня-їдальня для приготування їжі. Також у кожному з корпусів розташовані душові, пральна та санвузли. А на подвір’ї ми обладнали дитячий майданчик для родин з діточками, також у корпусі є дитяча кімната з іграшками та настольними іграми.

Шелтер для переселенців у Львові

Ми вдячні усім організаціям, нашим співробітникам та волонтерам, які долучилися до проєкту «Шелтер».

З початку війни українці довели, що ми вміємо мобілізуватись та оперативно діяти навіть у найскладніших ситуаціях. За одну ніч уся країна об’єдналась навколо спільної мети — зберегти якомога більше життів. Тому ми допомогали та будемо допомогати, розуміючи, що лише згуртованість та взаємна підтримка можуть наблизити всіх нас до перемоги та повернення до нормального життя!

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся з 9:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю за телефоном контакт-центру компанії:

0 800 30 33 70

Разом до перемоги! Слава Україні!

Читайте також